Chinese English Nederlands
You are here: Home > Over
Bedrijfsprofiel
Over Planti
Het begon allemaal met een discussie, of we mensen konden helpen met het soort licht dat op het juiste moment nodig was. Dus heeft Planti een team samengesteld om kunstmatige intelligente (AI) lampen te ontwerpen voor woon- en kantoorruimtes. Met dezelfde lampen kan Planti-licht zorgen voor licht dat geschikt is om te lezen, om te werken (lange tijd naar schermen kijken), mensen te laten slapen en wakker te maken door licht te creëren dat vergelijkbaar is met dat van de zonsopgang.
Ons team
Chris Lee
Verkoopmanager
Spreekt Engels en Chinees.
Met drie jaar ervaring in de export van broeikasglas, reist Chris veel naar Europa en Noord-Amerika, waar hij de Nederlandse kassenbouwers en Canadese lokale kassenbouwers en telers, van dienst is. Hij heeft een technische achtergrond, waardoor hij technische vragen begrijpt en een oplossing kan aanbieden.
Jackie Wei
Documentaire logistiek
Spreekt Engels en Chinees.
Ons team heeft vaardigheid in engels, heeft meer dan tien jaar ervaring in internationale handel, is vijf jaar actief in de glasindustrie, heeft veel ervaring met zakenreizen naar het buitenland, en is bekend zowel met de Europese en de Amerikaanse cultuur. Daarnaast leveren wij altijd de beste en meest professionele service aan onze klanten.
/d/images/about_04.jpg
Ons team
Ons team is jong en energiek. 19.35% van ons is 30 jaar en 70.97% is 20 jaar. Ons verkoopteam reist de hele wereld over om klanten, projecten, testlaboratoria te bezoeken en ervoor te zorgen dat onze producten op een goede en veilige manier op de werf aankomen. Feedback te geven over de suggesties en verzoeken van onze klanten aan het hoofdkantoor om verbeteringen aan te brengen aan onze producten en diensten. Ons R & D-team brengt het grootste deel van de tijd in het laboratorium door en behandelt 3D-drukmachines, testapparatuur, enz. Ons productieteam werkt in drie ploegen per dag, waardoor we binnen de afgesproken tijdlijn kunnen laden en leveren. Ons logistiek team houdt zich vooral bezig met expediteurs en rederijen wereldwijd.
Facaliteiten