Chinese English Nederlands
You are here: Home > Over
Bedrijfsprofiel
Over Planti
Het begon allemaal met een discussie, of we mensen konden helpen met het soort licht dat op het juiste moment nodig was. Dus heeft Planti een team samengesteld om kunstmatige intelligente (AI) lampen te ontwerpen voor woon- en kantoorruimtes. Met dezelfde lampen kan Planti-licht zorgen voor licht dat geschikt is om te lezen, om te werken (lange tijd naar schermen kijken), mensen te laten slapen en wakker te maken door licht te creëren dat vergelijkbaar is met dat van de zonsopgang.
Ons team
Chris Lee
Verkoopmanager
Spreekt Engels en Chinees.
Met drie jaar ervaring in de export van broeikasglas, reist Chris veel naar Europa en Noord-Amerika, waar hij de Nederlandse kassenbouwers en Canadese lokale kassenbouwers en telers, van dienst is. Hij heeft een technische achtergrond, waardoor hij technische vragen begrijpt en een oplossing kan aanbieden.
Jackie Wei
Documentaire logistiek
Spreekt Engels en Chinees.
Ons team heeft vaardigheid in engels, heeft meer dan tien jaar ervaring in internationale handel, is vijf jaar actief in de glasindustrie, heeft veel ervaring met zakenreizen naar het buitenland, en is bekend zowel met de Europese en de Amerikaanse cultuur. Daarnaast leveren wij altijd de beste en meest professionele service aan onze klanten.
/d/images/about_04.jpg
Ons team
Ons team bestaat uit een groep dynamische, innovatieve jongeren met verschillende technische achtergronden die dezelfde waarden delen. Er zijn verschillende afdelingen, een afdeling verkoop, een afdeling kwaliteitscontrole, een r & d centrum, een operationeel centrum en een afdeling logistiek.Verschillende groepen zijn als gelaatstrekken;We werken samen, onmisbaar.Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor alle behoeften;Bij PLANTI is er altijd een op maat gemaakte oplossing die meer licht biedt voor elke behoefte. De verkoopafdeling is meer dan alleen het verkopen van producten.Bij PLANTI is het de hoogste prioriteit om samen met glastuinadviseurs, experts, kwekers en professoren de meest geavanceerde kennis en marktbehoeften te leren kennen, marktinformatie te begrijpen en klanten te voorzien van de meest geschikte glasproducten en -diensten.Onze r & d-centra zullen op basis van de feedback van de markt de gewenste glasproducten voor verschillende landen en regio's ontwikkelen.Onze logistieke afdeling heeft tien jaar ervaring in de binnenlandse en buitenlandse handel en transport.Zij behandelen elke zending met de grootste zorg en aandacht.Met hun zorgvuldige zorg vervoeren wij meer dan 600 containers per jaar veilig via zee, lucht, land en spoor naar europa, noord-amerika, het midden-oosten, centraal-azie, japan, zuid-korea en latijns-amerika. Dit is ons hardwerkende team;Wij geloven in het gezegde: "wat je zaait, oogsten".
Facaliteiten