Chinese English Nederlands
You are here: Home > OVER
Bedrijfsprofiel
OVER Planti
Planti is een fabrikant van professioneel glas, processoren en kweeklampen. Met als kernwaarde Plenty of Value, streeft Planti naar het creëren en leveren van producten en diensten met toegevoegde waarde aan klanten over de hele wereld. Planti heeft toegang tot de meest geavanceerde glasproductiefaciliteit, jarenlange ervaring in glazen verpakkingen en scheepvaart, wereldwijde expertise om telers te helpen bij het kiezen van het juiste type glas voor een verscheidenheid aan gewassen.
Our Team
Chris Lee
Verkoopmanager
Spreekt Engels en Chinees.
Chris heeft 6 jaar ervaring in de export van glassglas en heeft diverse reizen gemaakt naar europa en noord-amerika om nederlandse glastuinbouwbedrijven en lokale glastuinbouwbedrijven, kwekers in canada te bedienen.Hij heeft een technische achtergrond die hem in staat stelt technische problemen te begrijpen en oplossingen te ontwikkelen.
Niki Lee
Sales
Bilingual speaking, English/Chinese. Have good learning ability, familiar with product knowledge. Niki travels to Europe to visit customers and attend exhibitions frequently, understands the needs of customers well, and can provide customers with professional services.
Jackie Wei
Logistics
Spreekt Engels en Chinees.
Ons team heeft vaardigheid in engels, heeft meer dan tien jaar ervaring in internationale handel, is vijf jaar actief in de glasindustrie, heeft veel ervaring met zakenreizen naar het buitenland, en is bekend zowel met de Europese en de Amerikaanse cultuur. Daarnaast leveren wij altijd de beste en meest professionele service aan onze klanten.
/d/images/about_04.jpg
Ons team
Ons team bestaat uit een groep dynamische, innovatieve jongeren met verschillende technische achtergronden die dezelfde waarden delen. Er zijn verschillende afdelingen, een afdeling verkoop, een afdeling kwaliteitscontrole, een r & d centrum, een operationeel centrum en een afdeling logistiek.Verschillende groepen zijn als gelaatstrekken;We werken samen, onmisbaar.Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor alle behoeften;Bij PLANTI is er altijd een op maat gemaakte oplossing die meer licht biedt voor elke behoefte. De verkoopafdeling is meer dan alleen het verkopen van producten.Bij PLANTI is het de hoogste prioriteit om samen met glastuinadviseurs, experts, kwekers en professoren de meest geavanceerde kennis en marktbehoeften te leren kennen, marktinformatie te begrijpen en klanten te voorzien van de meest geschikte glasproducten en -diensten.Onze r & d-centra zullen op basis van de feedback van de markt de gewenste glasproducten voor verschillende landen en regio's ontwikkelen.Onze logistieke afdeling heeft tien jaar ervaring in de binnenlandse en buitenlandse handel en transport.Zij behandelen elke zending met de grootste zorg en aandacht.Met hun zorgvuldige zorg vervoeren wij meer dan 600 containers per jaar veilig via zee, lucht, land en spoor naar europa, noord-amerika, het midden-oosten, centraal-azie, japan, zuid-korea en latijns-amerika. Dit is ons hardwerkende team;Wij geloven in het gezegde: "wat je zaait, oogsten".
Kwaliteitscontrole
 
Ons kwaliteitscontroleteam stelt strengere normen voor glassglas vast dan de meeste nationale normen.Bovendien weten ze wat essentieel is voor glas in de kas.Naast de basisparameters kijken onze collega's ook naar de kritische factoren in het glaswerk.
 
Het qc-team heeft methoden ontwikkeld om het glas beter te controleren, niet alleen op toleranties, maar ook op onthardingskwaliteit, vlakheid, sterkte en andere factoren.Hun eisen en aanbevelingen zullen onze productie begeleiden om alle prestaties in balans te brengen en de beste producten voor de kas te leveren.
 
Ons QC team begrijpt het belang van lichtdoorlatendheid en smog voor glassglas beter.De samenwerking met DLV, WUR, CPVT, SGS geeft ons een nauwkeuriger beeld van de prestaties van de verschillende producten.Door regelmatig samen te werken met laboratoria draagt dit bij aan het verbeteren van onze productietechnieken.
 
Op basis van de aanbevelingen van onze qc-groep hebben we in onze fabriek een stofvrije werkplaats gebouwd voor de productie van wit gecoat glas. Het witte glas op het dak van de kas is anders dan in andere industrieen.Eventuele gebreken kunnen gemakkelijk worden blootgesteld aan zonlicht.
 
Ons logistieke team werkt samen met expediteurs en rederijen over de hele wereld.Het team heeft een schat aan kennis opgebouwd over de glasindustrie in europa, noord-amerika, australie, het midden-oosten, japan en zuid-korea.Onder hun beheer vervoeren we wereldwijd meer dan 600 containers per jaar. Ze hebben ook ervaring met het vervoer per spoor naar centraal azie en het vervoer per vliegtuig van noodbestellingen.